www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes në Dyqan, Agjent/e të Shitjes (Call Center) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes në Dyqan, Agjent/e të Shitjes (Call Center)

Kompania

Studio Moderna

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-10-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Studio Moderna është kompani internacionale që operon në mbi 20 vende të botës me përvojë pune me më shumë se 30 vite. Brendet tona të mirënjohura ndërkombëtarisht janë: Dormeo, Delimano, TopShop dhe Rovus. Bashkohuni me një ndër kompanitë më elitare në Kosovë që ofron ambient të këndshëm dhe komfort pune si dhe kushte për zhvillim karriere.

  1. ASISTENT I SHITJES NË DYQAN – PRISHTINË

Për të aplikuar në pozicionin “Asistent i shitjes në dyqan”, shënoni në “Subject” emrin, mbiemrin dhe pozicionin e punës për të cilin aplikoni, si dhe dërgoni CV-në tuaj në adresën e emaili-it [email protected]

  1. AGJENT I SHITJES NË CALL CENTER

Cfarë ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë e juaja komunikative (Page baze + bonuse);
  • Ambient punë të hapur, inspirues dhe garues;
  • Trajnime profesionale në shitje;
  • Zhvillim personal në shitje, menaxhment dhe marketing;
  • Mundësi për avansim ne karrierë.

Për të aplikuar në pozicionin “Agjent i shitjes në Call Center”, shënoni në “Subject” emrin, mbiemrin dhe pozicionin e punës për të cilin aplikoni, si dhe dërgoni CV-në tuaj në adresën e emaili-it [email protected]