www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes në Dyqan (2) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes në Dyqan (2)

Kompania

Würth Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-03-2023

Data e perfundimit

12-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim