www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes në Butik | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes në Butik

Kompania

Butiku Valentino

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-10-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Butiku Valentino me adresë në Prishtinë tek Santea, shpall konkurs për pozitën:

Asistent/e i/e Shitjes në Butik

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët, ku të gjithë klientët duhet të priten dhe të përshëndeten me buzëqeshje dhe duke i falënderuar
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullimin e artikujve në vendet përkatëse sipas udhëzimeve të menaxherit apo merchandiserit.

Kualifikimi dhe Përvoja:

  • Diplomë e shkollës së Mesme
  • Të ketë përvojë pune në shitje

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail-it: [email protected] apo kontaktoni në numrin e telefonit 045 234 355 

Orari i punes 10;00-18;00 dhe 17;00- 20;00