www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (Galeria Mall) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (Galeria Mall)

Kompania

FLO

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

05-04-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

FLO                                                     Lokacioni Prizren – Galeria Mall

Ne si kompani po kërkojm profesionalist që të na ndihmojn të arrijmë një punë sa më të suksesshme.

FLO po kërkon të punsojë:

Kualifikimet për pozitën Asistent/e i/e Shitjes

 Full time 

  • I/e aftë për punë ekipore
  • Organizative,fleksibile,dhe të jetë e gatshme për punën nën presion
  • Njohuri të gjuhes angleze
  • Përvoja e punës në shitje.

Kujdes:

  • CV duhet të përgatitet në gjuhën angleze.
  • Në temën e postës duhet të shkruani se cili qytet jeni.

Të gjithë të interesuarit mund të dergojnë Cv-të e tyre në emailin tone:

[email protected] 

Ju lutemi të cekni paraprakisht për pozitën për të cilën aplikoni, vetëm kandidatët që hyjnë rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Apliko këtu