www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

Optika&More

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2023

Data e perfundimit

07-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim