www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

Polaku Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-10-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Polaku Group shpallë konkurs per poziten:

Asistent/e e shitjes në treg të ballkanit.

  • Kërkohet gjuha angleze apo turke, të dyjat jan përparësi.
  • Të kete njohuri në Word dhe Excel.
  • Të jete komunikativ/e,
  • I/e afte në hulumtimin e tregut, mbajtjen e të dhënave të klientëve, çmimeve dhe shitjeve.

Njëkohësisht për asistime gjat udhëtimeve në shtetet e ballkanit, dhe te jet i/e gatshëm për udhëtime 1-2 javore jasht Kosove ( me te gjitha shpenzimet e mbuluara nga kompania )
Paga fillestare: 300€ dhe bonuse, pas 3 muaj 400€ dhe bonuse.

Të interesuarit të na dërgojn Cv në [email protected]