www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes

Kompania

Optika&More

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim