www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (2) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (2)

Kompania

DeFacto

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

14-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

“DEFACTO”:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës,

Asistent/e i/e Shitjes (2 pozita) në pikën e Shitjes

Vendi i punës: Fushë Kosovë.

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten e shpallur janë:

 • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndaj klientëve,
 • Komunikon me klient dhe informon mbikëqyrësin dhe kolegët tjerë për çdo kërkesë të klientëve,
 • Mirësjellje profesionale ndaj klientëve,
 • Përfaqëson në mënyrë të denjë kompaninë dhe vlerat e saj,
 • Bashkëpunon ngushtë më kolegët në emër të ofrimit të shërbimit sa më të mire të klientët dhe ndarjes së njohurive brenda departamentit,
 • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi me konsumatorë.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme) dhe/ose Diploma e shkollës së mesme,
 • Përvojë pune në Shitje (e preferueshme në industrinë e njejtë);
 • Njohuri teknike (elementare);
 • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që t`i dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike: [email protected]

 • CV-në (e domosdoshme)
 • Letër Motivuese; (e preferuar)
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).
Apliko këtu