www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (15) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (15)

Kompania

Albi Fashion

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

30-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim