www.ofertapune.net Asistent/e i/e Shitjes (12), Arkatare (5), Depoist (5) | PunaIme

Asistent/e i/e Shitjes (12), Arkatare (5), Depoist (5)

Kompania

Koton

Data e publikimit

22-05-2023

Data e perfundimit

19-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KOTON, për plotësimin e nevojave me staf, shpall konkurs pune për këto pozita:

  • ASISTENT/E TË SHITJES (12)
  • ARKATARE (5)
  • DEPOIST (5)

Benefitet:

  • Pagë konkurruese
  • Bonuse në shitje
  • Ambient i mirë pune

Lokacionet:

  • Abi Çarshia, Prizren
  • Ring Mall, Ferizaj
  • Prishtina Mall, Prishtinë
  • Avior Mall, Fushë Kosovë

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë duke plotësuar formularin online në: bit.ly/3MHXCfS

apo përmes numrit kotaktues: +383 43 578 005

Apliko këtu