www.ofertapune.net Asistent/e i/e Burimeve Njerëzore | PunaIme

Asistent/e i/e Burimeve Njerëzore

Kompania

Gorenje Departament Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Burime Njerëzore

Konkurs pune – Asistent/e i/e Burimeve Njerëzore – 1 Pozitë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mbështetë procesin e rekrutimit, seleksionimit, informimin e kandidatëve për intervista dhe intervistimin;
 • Mirëmban dhe bënë përpunimin e të dhënave të hyrje daljeve në program;
 • Mirëmban bazën e të dhënave të Burimeve Njerëzore për pushime vjetore, mjekësore të lehonisë dhe të tjera;
 • Përgatit kontrata dhe dokumentet përcjellëse sipas procedurave dhe politikave te Burimeve Njerëzore;
 • Mirëmban dhe azhurnon dosjet personale te personelit.

Kualifikimet dhe shkathtësitë profesionale:

 • Diplomë universitare;
 • Përvojë pune e dëshmuar mbi 1 vit në Burime Njerëzore;
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimi;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Njohuri të shkëlqyera të paketës Office;
 • Njohuri të ligjit të punës dhe praktikave të Burimeve Njerëzore.

Lokacioni: Gorenje Vetërnik, Prishtinë

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Konkursi qëndron i hapur nga data 06.01.2023 deri më 31.01.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 77 77 52 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00)

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

Apliko këtu