www.ofertapune.net Asistent/e Administrativ/e | PunaIme

Asistent/e Administrativ/e

Kompania

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Administratë