www.ofertapune.net Arkitekt, Inxhinier Ndërtimi (Prishtinë) | PunaIme

Arkitekt, Inxhinier Ndërtimi (Prishtinë)

Kompania

Orient Kubz Construction

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-09-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

Orient Kubz Construction është në kërkim të kandidatëve të kualifikuar për pozitat e mëposhtme:

1 x Arkitekt dhe
1 x Inxhinier Ndërtimi

Kualifikimet e nevojshme për aplikantët janë:

  • Përvojë pune në fushën e arkitekturës ose inxhinierisë ndërtimore të paktën 3 vite
  • Njohuri dhe aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punishtes së ndërtimit
  • Përvojë në përdorimin e programeve si ArchiCad, AutoCad, ArmCad, Tower, Microsoft Office.

Paga mujore do jetë neto prej 900+ euro.

Lokacioni: Prishtinë

Data e fundit për aplikim është më 27 shtator 2023. Ju lutemi CV-në tuaj ta dërgoni në emailin: mailto: [email protected]

Faleminderit për interesimin tuaj për Orient Kubz Construction!