www.ofertapune.net Arkitekt/e (në Showroom) | PunaIme

Arkitekt/e (në Showroom)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-11-2023

Data e perfundimit

01-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

X2
Arkitekt/e (në Showroom)

Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite në fushën e arkitekturës
  • Njohuri të softwereve (Archicad, 3DMAX, Lumion) dhe njohuri të mira të MS-Office
  • Njohuri të materialeve të punës
  • Përvojë në Interior Design
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve të projektimit
  • Aftësi në shitje
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
  • Administrim dhe koordinim i punëve të përditshme
  • Fillimi i punës ASAP

Mënyra e aplikimit:

Dërgoni CV tuaj përmes butonit “Apliko Këtu” apo CV dhe Portfolio të dërgohet në e-mail [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?