www.ofertapune.net Arkitekt/e, Inxhinier/e, (me mundësi punësimi) | PunaIme

Arkitekt/e, Inxhinier/e, (me mundësi punësimi)

Kompania

Non - disclosed client

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16/05/2023

Data e perfundimit

14-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Arkitekt/e, Inxhinier/e me mundësi punësimi

 

Detyrat dhe përgjegjësitë, për pozitën Arkitekt/e Inxhinier/e:

 • Ndihmon projekt menaxherin në teren;
 • Bën matje të ndryshme të objekteve në teren;
 • Raportim javor tek projekt menaxheri;
 • Të koordinohet me projekt menaxherin për materialet të cilat do të aplikohen në objekte;
 • Të kontrolloj pjesën vizuale, teknike sipas metodologjive të punës;
 • Të përcjellë planet dinamike për kryerjen e punimeve;
 • Të kontrolloj detaje dhe elemente arkitektonike gjatë realizimit të projektit;
 • Të përgadisë mëtodologjitë e punës në bazë të nevojës në teren;
 • Të përcjellë dhe të kujdeset për shëndetin dhe sigurinë në punë;

Dokumentet e kërkuara:

 • CV
 • Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO’

Apliko këtu