www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

Astral Construction

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-09-2023

Data e perfundimit

04-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania ndërtimore Astral Construction Sh.p.k në Prishtinë shpall konkurs për (1) një arkitekt/e

  1. Arkitekt/e

Detyrat dhe përgjegjësitë :

  • Planifikon dhe ideon projektet e planifikuara të Kompanisë
  • Bën analizë të plotë për ndërtim sipas koeficienteve përkatës për nevojat e kompanisë
  • Organizimi dhe menaxhimi I punëve dhe dhënia e instruksioneve për kontraktorët e kompanisë dhe mbikëqyrjen e realizimit të punëve në bazë të prioriteteve në pajtueshmëri me nevojat dhe kërkesat e punëdhënësit
  • Zbaton detyrat dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi

Kushtet për aplikim :

  • Ta ketë të përfunduar fakultetin e Arkitekturës, aplikantët me gradën Master kanë përparësi
  • Minimum 2 vite përvojë pune në ndërtime të larta
  • Certifikatat e trajnimeve
  • Letër rekomandime apo referenca
  • Të ketë njohuri të mira në lëminë e arkitekturës

CV dhe portofolio e punës profesionale janë të obligueshme të dërgohen në e-mail adresën: 

[email protected]