www.ofertapune.net Arkitekt/e (3), Zyrtar për Prokurim (3) | PunaIme

Arkitekt/e (3), Zyrtar për Prokurim (3)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-01-2023

Data e perfundimit

04-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Arkitekt/e & Prokurim
Detyrat për Arkitekt/e: X3

 • Përvojë pune 2+ vite në fushën e arkitekturës
 • Njohuri të softwereve (Archicad, AutoCAD) dhe njohuri të mira të MS-Office
 • Prezantimin e projekteve
 • Matjet në teren
 • Paraqitja e projekteve në 3D
 • Përgaditja e projektit për prodhim
 • Kontrollimi i projektit deri në finalizim

Detyrat për Prokurim/e: X2

 • Përvojë pune 3+ vite në fushën e prokurimit
 • Njohuri të gjuhës Angleze/Turke
 • Përgjegjës për koordinimin e porosive për klientët dhe depon
 • Organizimi i transporteve brenda dhe jasht vendit
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneve të programeve (MS-Office)

Menyra e aplikimit:
Për të aplikuar për këto mundësi punësimi, ju lutemi na kontaktoni në email-in [email protected] duke përmendur lokacionin dhe pozitë për të cilën aplikoni

Apliko këtu