www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

AB Bajrami sh.p.k

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-03-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania AB Bajrami Sh.p.k shpall konkurs për 2 vende pune

Pozita: Arkitekt/e

Detyrat dhe përgjegjësitë :

  • Planifikon dhe ideon projektet e planifikuara të kompanisë
  • Bën analizë të plotë për ndërtim sipas koeficienteve përkatës për nevojat e kompanisë
  • Organizimi dhe menaxhimi I punëve dhe dhënia e instruksioneve për kontraktorët e kompanisë dhe mbikëqyrjen e realizimit të punëve në bazë të prioriteteve në pajtueshmëri me nevojat dhe kërkesat e punëdhënësit
  • Zbaton detyrat dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi

Kushtet për aplikim :

  • Ta ketë të përfunduar fakultetin e Arkitekturës
  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përvojë në ndërtime të larta
  • Certifikatat e trajnimeve
  • Leter rekomandime apo referenca
  • Të ketë njohuri të mira në lëminë e arkitekturës dhe programe të projektimit dhe dizajnimit

Aplikacionet të dërgohen në e-mailin: [email protected] ose të kontaktojnë në numrin +38348515252

 

Apliko këtu