www.ofertapune.net Arkitekt/e | PunaIme

Arkitekt/e

Kompania

Legale

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

01/06/2020

Data e perfundimit

14-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Juridik

Kompania Legal shpk e specializuar në projektim dhe ndërtim, kërkon të punesojë Arkitekt/e për Interior/Exterior dhe 3D Visualiser.

Kualifikimet:

  • Të jetë i diplomuar në Arkitekturë
  • Të ketë aftësi në programet : AutoCAD , 3d MAX, Lumion, Photoshop dhe Microsoft Office
  • Të ketë aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve
  • Të jetë i aftë të punojë në ekip dhe i vetëm
  • Njohja e programit Revit Architecture përbën përparësi.

Aplikantet e interesuar duhet te dergojne CV dhe Portofolin e projekteve ne adresen e email-it [email protected] deri me date 14 qershor.

Te perzgjedhurit do kontaktohen per interviste.

Adresa: Rruga Bulevardi i Rinise, Magjistralja Prizren-Gjakove | Km1.