Arkitekt/e (2), Shitës/e (4)

Kompania

BINNI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-11-2022

Data e perfundimit

05-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kompania BINNI

Lokacioni: Prishtine

Arkitekt/Arkitekte  ( 2 Pozita)

Shitës/e në sektorin e dyerve dhe dritareve ( 2 Pozita) 

Shitës/e në sektorin e kuzhinave dhe mobiljeve ( 2 Pozita) 

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë ne  fushen e caktuar
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
  • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

             PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Apliko këtu