www.ofertapune.net Arkitekt/e (2), Shitës/e (3) | PunaIme

Arkitekt/e (2), Shitës/e (3)

Kompania

Palma Furniture

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

13-03-2023

Data e perfundimit

12-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Palma Furniture shpall konkurs për pozitat:

Arkitekt/e (2)

Shitës/e (3)

Kushtet:

  • Të keni aftësi organizuese dhe komunikuese;
  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • E përgjegjshme, komunikuese dhe bashkëpunuese;

 

Vendi i punes: Gjilan

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në email: [email protected] 

Ose t’i dergojnë në showroom-in në Gjilan

Apliko këtu