www.ofertapune.net Arkitekt/e (2), Shitës (2) Prishtina Mall | PunaIme

Arkitekt/e (2), Shitës (2) Prishtina Mall

Kompania

BINNI

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-03-2023

Data e perfundimit

28-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania BINNI

Lokacioni: PRISHTINA MALL

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

                      Arkitekt/Arkitekte  ( 2 Pozita)

                      SHITES (2 Pozita)

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë ne  fushen e caktuar
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
  • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

             PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: në: dukagjin.ademaj@binni.biz