www.ofertapune.net Arkitekt/e – 2 pozita, (projektues, teknik) | PunaIme

Arkitekt/e – 2 pozita, (projektues, teknik)

Kompania

CAD partners

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19/05/2020

Data e perfundimit

29-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Pozita: Arkitekt/e (projektues)

KUALIFIKIMET PROFESIONALE

Edukimi minimal profesional: Ta ketë të përfunduar fakultetin e arkitektures – master i arkitekturës (5 vite edukim profesional).
Përvoja minimale profesionale: 2 (dy) vite përvoje pune (në studio).
Të jetë kreativ dhe i gatshëm të punojë në grup.
Të jetë i/e gatshëm/e të punojë nën presion.
Të ketë njohuri softuerike në lëmin e arkitekturës dhe vizualizimit

Pozita: Arkitekt/e (arkitekt/e teknik/e)

KUALIFIKIMET PROFESIONALE

Edukimi minimal profesional: Ta ketë të përfunduar fakultetin e arkitektures – bachelor i arkitekturës (3 vite edukim profesional).
Përvoja minimale profesionale: 1 (një) vit përvoje pune.
Të jetë kreativ dhe i gatshëm të punojë në grup.
Të jetë i/e gatshëm/e të punojë nën presion.
Të ketë njohuri të mira te konceptualizimit hapësinor dhe njohuri softuerike në lëmin e arkitekturës.

Të interesuarit të dërgojnë CV, portofolion ne e-mail adresën:
[email protected]
Konkursi është i hapur deri me 29.05.2020