www.ofertapune.net Arkitekt/e (2) | PunaIme

Arkitekt/e (2)

Kompania

BINNI

Lokacioni

Vushtrri

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Kompania BINNI

Lokacioni: Vushtrri (Dumnice e Poshtme)

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

                      Arkitekt/Arkitekte  ( 2 Pozita)

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë ne  fushen e caktuar
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve
  • Administrim dhe koordinim i veprimtarive ditore.

             PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: në: albin.fazliu@binni.biz 

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Apliko këtu