www.ofertapune.net Interior Designer (2) | PunaIme

Interior Designer (2)

Kompania

Elba Home

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

23-01-2023

Data e perfundimit

22-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Elba Home shpallë konkurs për: 

INTERIOR DESIGNER

  • Të ketë diplomë universitare në fushat e Arkitekturës(e preferueshme).
  • Të ketë njohuri në programet e Arkitekturës.
  • Të ketë njohuri në planifikimin e hapësirës.
  • Të jetë i/e aftë të punojë i/e pavarur dhe punë grupore.

Të interesuarit mund të kontaktojnë përmes email-it: [email protected]
ose përmes numrit kontaktues: +38349505472

Lokacioni: Pejë

Apliko këtu