www.ofertapune.net Arkitekte | PunaIme

Arkitekte

Kompania

Gëzimi shpk

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

21-08-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Gëzimi shpk shpall konkurs për:
  • Arkitekte
Obligimet per Arkitekte
  • Punë administrative
  • Punët në teren
  • Të posedojë diplomë universitare në arkitekturës ose ndërtimtarisë;
  • Të ketë përvojë pune min 3 vite.
  • Njohuri ne programe Archicad, Autocad.
  • Pervoje pune ne projektim dhe mbikqyrje.
  • Të posedojë patent shofer kategorinë B

Lokacioni: Gjilan