www.ofertapune.net Arkëtare, Sektoriste, Shitës/Depoist | PunaIme

Arkëtare, Sektoriste, Shitës/Depoist

Kompania

Albi Market

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-12-2022

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim