Arkëtare

Kompania

SPAR Kosova

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13/06/2021

Data e perfundimit

30-06-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

KONKURS PUNE: ARKËTARE

Detyrat dhe përgjegjësitë:

– Është përgjegjës për mirëpritjen dhe ofrimin e shërbimit të duhur ndaj klientëve;
– Përkujdeset për menaxhimin e arkës, mbajtjen në gjendje të pastër, të rregullt dhe aplikimin e masave të sigurisë;
– Është përgjegjëse për pranimin e saldos;
– Përkujdeset që të ketë sasi të mjaftueshme të monedhave dhe kartëmonedhave në arkë në çdo kohë;
– Përkujdeset për kontrollimin dhe skanimin e të gjitha produkteve pa harruar asnjë produkt;
– Është përgjegjës që të i ofrojë klientit faturën pas pagesës;
– Është përgjegjës për realizimin e pagesave edhe përmes terminaleve të pikave të shitjes (POS) të bankave;
– Përkujdeset për sistemimin dhe mirëmbajtjen e produkteve në pjesën e arkës.

Aftësitë:

– Të jetë metodik dhe i/e organizuar;
– Të ketë njohuri dhe përvojë pune;
– Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientë;
– E preferueshme njohja bazike e gjuhes angleze;
– Te jetë i/e gatshëm të punojë me ndërrime (paradite dhe pasdite).

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën:
recruitment@spar-kosova.com

Konkursi do të jetë i hapur deri me 30 Qershor 2021.

Apliko këtu