Arkëtare (15), Sektoriste (20)

Kompania

Albi Shopping

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-04-2022

Data e perfundimit

22-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Pozita:

 • Arkëtare (15 vende pune)
 • Sektoriste (20 vende pune)

Vendi i punës: Albi Market – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Kryen të gjitha pagesa e konsumatorit me para të gatshme dhe transaksione me kartela bankare
 • Bënë barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj
 • Përkujdeset për sektor të caktuar rreth sasisë së artikullit në raft dhe depo, informon mbikëqyrësin për mungesë apo për numër të madh të artikujve
 • Përgjegjëse për sasinë dhe freskinë e artikujve që jeni përcaktuar të kujdeseni
 • Informon konsumatorët për risitë në market, ndihmon në paketimin e artikujve
 • Informohet nga konsumatorët për kërkesat/ ankesat e tyre dhe raporton tek menaxheri
 • Rregullon çmimet konform produkteve në rafte.

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Të ketë përvojë pune në shitje me pakicë
 • Shkathtësi të sgkëlqyshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit
 • Aftësi të mira në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme
 • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres
 • Preferohet njohja e gjuhës angleze

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur lokacionin dhe pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected] Afati i fundit për aplikim është deri me datë 21.05.2022.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Apliko këtu