www.ofertapune.net Arkëtar (Prizren) | PunaIme

Arkëtar (Prizren)

Kompania

KAM Market

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

20-04-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim