www.ofertapune.net Arkëtar/e | PunaIme

Arkëtar/e

Kompania

Kipper

Lokacioni

Gjilan , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

15-03-2023

Data e perfundimit

14-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Arkëtar/e

Kualifikimet:

 • Shkollim I mesem
 • Pervoje pune ne sektorin/poziten e kerkuar
 • Njohuri te punes me kompjuter
 • Aftesi te mira komunikative dhe organizative

Pergjegjesite:

 • Regjistrim I artikujve ne arke
 • Mirembajtja e arkes sipas politikave dhe procedurave te kompanise
 • Komunikim pozitiv dhe trajtim adekuat I klienteve
 • Renditja e artikujve ne rafte sipas procedurave te kompanise
 • Kujdesje per pasterine e shitores
 • Aftesi per pune ne ekip

Benefitet:

 • Paga mujore 390 euro + bonuse.

 

Apliko këtu