www.ofertapune.net Arkatare, Sektoriste, Kujdestare tek Këndi i Lodrave | PunaIme

Arkatare, Sektoriste, Kujdestare tek Këndi i Lodrave

Kompania

Herta Kids

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

19-05-2023

Data e perfundimit

18-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Herta Kids me lokacion ne Fushe Kosovë hap konkurs për:
  • Arkatare
  • Sektoriste
  • Kujdestare tek Këndi i Lodrave

Mënyra e aplikimit:

Te gjithë kandidatet e interesuar mund te kontaktojne ne numrat e telefonit:

049168800
049969400

 

Apliko këtu