www.ofertapune.net Arkatare, Sektoriste | PunaIme

Arkatare, Sektoriste

Kompania

Idea-M

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16-11-2023

Data e perfundimit

15-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar.Ne po rritem edhe në “PrishtinaMall” dhe të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë në piken e re, ftohen që të aplikojnë për këto pozita të hapura të punës

 • Arkatare
 • Sektoriste

Arkatare 

Për këtë pozicion, kandidatët e suksesshëm duhet të kalojnë këto kualifikime: 

 • Shkollë e mesme e përfunduar ose më shumë. 
 • Aftësi elementare matematikore. 
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe të ndjekin procedurat e rregullta të transaksionit. 
 • Përvojë pune si arkatare (opsionale, por preferohen). 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Pranimi i pagesave nga klientët dhe dhënia e kthimit të duhur. 
 • Zgjidhja e çdo problemi me transaksionet e klientëve. 
 • Mbajtja e regjistrit të transaksioneve në mënyrë të saktë dhe efektive. 

Sektoriste 

Për këtë pozicion, kandidatët e suksesshëm duhet të kalojnë këto kualifikime: 

 • Shkollë e mesme e përfunduar ose më shumë. 
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe vendosmëri për të ndihmuar klientët. 
 • Aftësi elementare matematikore. 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Vendosja dhe mirëmbajtja e produkteve në raft. 
 • Sigurimi që çdo produkt të ketë një çmim të saktë dhe pozicionim të mirë. 
 • Asistimi i klientëve në zgjedhjen e produktit të duhur. 

Konkurentet e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin: 

[email protected]
CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë:

 • Informata personale: Emri, mbiemri, adresa, numri i telefonit dhe adresa e email-it.
 • Edukimi: Emri i institucionit, grada e arritur dhe datat e përfundimit të shkollimit.
 • Fotografi.
 • Informata rreth pervojes së praktikës ose punës nëse ka.
 • Poziten për të cilen aplikojnë

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?