www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist (Mitrovica) | PunaIme

Arkatare, Sektorist (Mitrovica)

Kompania

QTA - Arjeta Group

Lokacioni

Mitrovicë

Data e publikimit

13-03-2023

Data e perfundimit

31-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Arjeta Group për njësit e saj QTA – Mitrovicë shpallë konkurs për vende të lira :

 • 1 – Arkatare
 • 1 – Sektorist

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Arkatare

Lokacioni i Punës, QTA Express Njësia Mitrovicë

 • Eshtë përgjegjëse për mirëpritjen dhe ofrimin e shërbimit te duhur ndaj klientëve
 • Përkujdeset për kontrollimin dhe skanimin e te gjitha produkteve pa harruar as edhe nje produkte
 • Eshtë pergjegjes qe ti ofroi klientit faturën pas pagesës

Kualifikimet e Kërkuara

 • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm;
 • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm;
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;
 • Përkushtim dhe etik në punë.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Sektorist

Lokacioni i Punës, QTA Express Njësia Mitrovicë

 • Asiston konsumatorët gjatë blerjes, me kujdes përkushtim të madh,
 • Është përgjegjës për palimin e mallit dhe përcjelljen e afateve të skadencës për mallrat përkatëse,
 • Bashkëpunon dhe raporton në mënyrë të vazhdueshme me kolegun e tij/saj të punës në lidhje me procesin e punës.
 • Kujdeset për renditjen, rregullimin dhe mirëmbajtjen e të gjitha produkteve në Market.

Kualifikimet e Kërkuara

 • Të ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
 • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm.
 • Të ketë aftësi për punë ekipore dhe individuale;
 • Përkushtim dhe etik në punë.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postën elektronike ( e-mail ) [email protected] , ose drejtpërdrejt  duke plotësuar aplikacionin në Njësinë tonë në Mitrovicë

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen për intervistim

Konkursi do të jetë i hapur nga data 10 Mars 2023 deri më 31 Mars 2023.

Apliko këtu