Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli (Zhur)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

13-05-2022

Data e perfundimit

27-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Linku per aplikim: https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-zhur-hapje-e-re/

Apliko këtu