www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli (Gjakovë) | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli (Gjakovë)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Gjakovë

Data e publikimit

13-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Linku per aplikim: https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-pune-ne-gjakove/