www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e, Pranues Malli

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-11-2023

Data e perfundimit

03-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim