www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

31-03-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim