www.ofertapune.net ARKATARE, SEKTORIST/E, DEPOIST, KAMARIER, SHANKIST | PunaIme

ARKATARE, SEKTORIST/E, DEPOIST, KAMARIER, SHANKIST

Kompania

ARBËR GROUP SHPK

Telefoni

049/320-200

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

15/05/2020

Data e perfundimit

29-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

ARBËR GROUP SHPK shpall konkurs:

POZITAT:   

 1. ARKATARE                                                                                                                                                         
 2. SEKTORIST/E                                                                                                                                                       
 3. DEPOIST
 4. KAMARIER
 5. SHANKIST 

MARKET ARBER GROUP SHPK KERKON PUNETORE DHE TI PLOTESOJNE KETO KUSHTE: 

 • TE KENE TE PERFUNDUAR SHKOLLIMIN E MESEM
 • TE KENE AFTESI KOMUNIKUESE
 • TE JENE BASHKEPUNUES DHE TE SHKATHET
 • TE RESPEKTOJNE RREGULLAT E PUNES
 • APLIKUESIT ME PERVOJA PUNE KAN PERPARESI NE PUNESIM
 • APLIKUESIT TE POSEDOJNE NUMER IDENTITETI-LETERNJOFTIM
 • APLIKUESIT TE CILET SHPREHIN INTERESIM DHE I SHPREHIN IDET RRETH PUNES KAN PERPARESI PER PUNESIM
 • TE JENE TE GATSHEM TE PUNOJNE SIPAS RREGULLORES TE PUNES

VENDI: PEJE, DARDANI II, RR. TAHIR SHALA
VEPRIMTARIA: MARKET
NR PER KONTAKT: +383(49)320200 , +383(49)132252