www.ofertapune.net Arkatare, Sektorist/e (Deçan) | PunaIme

Arkatare, Sektorist/e (Deçan)

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Deçan

Data e publikimit

13-09-2023

Data e perfundimit

06-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim