Arkatare, Sektorist/e

Kompania

Super Viva

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë , Prizren

Data e publikimit

04-05-2022

Data e perfundimit

03-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV ne emailin: [email protected]

Apliko këtu