www.ofertapune.net Arkatare –Kastriot | PunaIme

Arkatare –Kastriot

Kompania

Kujtesa

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Obiliq

Data e publikimit

16/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Arkatare –Kastriot

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të kompanisë
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Lidhjen e kontratave dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.
 • Promovimin e produkteve të reja dhe ofrimi i infomracioneve për konsumatoret
 • Të zbatojë politikat e shitjës duke u bazuar në strategjitë e kompanisë
 • Të ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion dhe problemeve në situate të ndryshme.
 • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri

Kualifikimet:

 • Përvoje pune në shitje
 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme
 • Aftësi të mira komunikuese dhe organizuese
 • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë në email: [email protected] nga 16.09.2020 deri më datë 26.09.2020. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.