www.ofertapune.net Arkatare, Asistente e Shitjes | PunaIme

Arkatare, Asistente e Shitjes

Kompania

A&M Mega Store

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-11-2023

Data e perfundimit

01-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

A&M Mega Store hap dyqanin e ri me 5000m2 në magjistralen Prishtinë-Ferizaj (pranë Prishtina Mall).
Apliko duke dërguar CV në email [email protected] *shkruajeni pozitën për të cilën aplikoni në Subject.

 Arkatare

Përshkrimi i detyrave të punës :

  • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
  • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
  • Mirëpritja e konsumatorëve
  • Të ju përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve
  • Mbanë lokalin të pastër
  • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
  • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

ASISTENTE E SHITJES 

Detyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të koleksionit;
Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
Percjellë artikujt e shitur, evidenton dhe raporton mungesat e artikujve tek Menaxheri Dyqanit.
Kujdeset për mirëmbajtjen e hapësires punuëse në sektorë;