www.ofertapune.net Arkatare (5), Sektoriste (8) | PunaIme

Arkatare (5), Sektoriste (8)

Kompania

Emona Center

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-01-2023

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS PUNE

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.  Nr i biznesit: 810693839

POZITA:     

Arkatare – (5 Pozita);

Sektoriste (8 Pozita);                   

LOKACIONI : PrishtinëIlirija Bullding (Bregu i diellit)         

Njohuritë dhe Shkathtësitë:

  • Të ketë përvojë në punë të njejtë apo të ngjashme;
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar;
  • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative;
  • Të jetë i aftë të punoj në grup dhe punë individuale;

Të interesuarit/at mund të aplikojnë  direkt në email adresën [email protected]

Konkursi është i hapur nga data 20.01.2023 deri më datë 31.01.2023

Apliko këtu