Arkatare (4), Shitës/e Ambulantiv/e (3)

Kompania

Butrinti Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-04-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Shitës/e Ambulantiv/e (3)

Detyrat:

 • Promocion dhe prezantim të mallit tek klientët.
 • Dërgesa dhe shitje direkte të produkteve tek klientët.
 • Viziton në baza ditore konsumatorët.

Kriteret:

 • Patentë shoferi kategoria B.
 • Të jetë bashkëpunues dhe i saktë në kohë.
 • Të jetë komunikues dhe i artikuluar për prezantim të mirëfilltë të produkteve.
 • Me vetë iniciativë të zgjeroj rrjetin e shitjes.
 • Përvojë pune 2 vjeçare.

Arkatare (4)

Kriteret:

 • Te jete e moshes 23-35 vjec.
 • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
 • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
 • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit

Përfitimet tuaja

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurte
 • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

 Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: [email protected]

Apliko këtu