www.ofertapune.net Arkatare | PunaIme

Arkatare

Kompania

Mr. Free Shop

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-09-2023

Data e perfundimit

13-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

POZITA E KERKUAR:
Arkatare
Lokacioni: Bregu i Dielli (Te xhambazt)
 
Kualifikimet:
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi. 
  • Të jetë e këndshme me konsumatorët
  • Të jetë mirë e organizuar.
  • Të jetë e rregullt në punë.
Pergjegjësitë:
  • Të regjistroj shitjet (pagesa).
  • Renditjen e artikujve ne raft.
Të gjitha të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin 049-541-135.