www.ofertapune.net Arkatare | PunaIme

Arkatare

Kompania

Lesna Max

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-08-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Rr.Elez Berisha Nr.4, Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, shpallë konkurs për pozitat:

  • Arkatare

Detyrat:

–  E bënë inkasimin e mjeteve financiare nga shitjet dhe I përpilon dokumentet e arkës të cilat janë të parapara sipas Rregullores së Kompanisë,

– Përpilon faturat për mallin I cili del nga lokali dhe verifikon mallin në bazë të faturës.

Kushtet:

  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme apo me kualifikimin e lartë,
  • Përvojë të punës, së paku 2 vite në sektore të ngjajshme do të konsiderohet përparësi,
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe  të ketë mvetësi të shkallës së lartë në punë,
  • Njohja e punës  me kompjuter është obligative,
  • Mosha e preferuar 25-40 vjet

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet mund t’i tërhjekin në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me CV-të, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: [email protected] dhe pastaj i plotësuar të kthehet në email adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044/779-977,  044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është  31.08.2023  ora 16:00.