www.ofertapune.net Arkatare | PunaIme

Arkatare

Kompania

Kadiu Group

Data e publikimit

23-01-2023

Data e perfundimit

22-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 28 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet

kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

  1. Arkatare per Fushe Kosove, Prishtine, Ferizaj:

Kriteret:

  • Te jete e moshes 23-35 vjec.
  • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
  • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
  • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit

——————————————————————————————–

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania Kadiu shpk:

  • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
  • Vend pune modern dhe të sigurte
  • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: [email protected] duke shenuar poziten per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Apliko këtu