www.ofertapune.net Arkatare | PunaIme

Arkatare

Kompania

Gëzimi shpk

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

12-01-2023

Data e perfundimit

10-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Gëzimi Shpk shpallë konkurs për :

                                     Arkatare

Kualifikimet:

  • Të ketë të perfunduar Fakultetin Ekonomik

Aplikimi bëhet duke dërguar CV në email adresën [email protected]

Apliko këtu