Arkatare

Kompania

Butrinti Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-11-2022

Data e perfundimit

10-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Butrinti Group hap konkurs për:

  • Arkatare

Kriteret:

  • Te jete e moshes 23-35 vjec.
  • Te kete arsim te larte ne Degen Ekomonik (preferohet Finance).
  • Preferohet te kete nje eksperience si arkatare
  • Te kete aftesi shume te mira komunikuese
  • Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit

Përfitimet tuaja

  • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
  • Vend pune modern dhe të sigurte
  • Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

 Dërgoni CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse në emailin: [email protected]

Apliko këtu